Sälj ditt domännamn till mig


Har du ett domännamn som du inte har någon användning av så kan jag vara intresserad av att köpa det av dig. Jag letar ständigt efter bra domäner till min domänportfölj för att utöka mitt domänerbjudande.

Mina kriterier är väldigt enkla för vilken typ av domäner som jag är intresserad av:

  • se
  • tre bokstäver
  • ett ord.

Har du ett se-domännamn på tre bokstäver som bildar ett ord och således matchar mina kriterier? Hör av dig med vilket domännamn det gäller och ditt önskade pris för domännamnet.

Notera att varken andra toppdomäner eller domäner som du vill ha bud på är av intresse. Ge mig ett fast pris på din se-domän för bäst chans till affär. Har du en affärsidé till domänen så behåll det hellre och följ dina onlinedrömmar.

Ta gärna en titt i min domänlista vid eventuella frågetecken kring mina kriterier vad gäller domäner som jag är intresserad av.