Oberoende domänrådgivning


Om du har svårt att hitta ett bra domännamn som passar din onlineidé så har jag de rätta verktygen för att hjälpa dig. Efter flera år inom den svenska domänindustrin har jag erfarenheten och kunskapen som krävs för att veta vilken domän som passar vilket företag. Jag kan scanna domänmarknaden och ta fram de bästa alternativen men även agera bollplank under domänvalet.

De allra bästa se-domänerna är idag redan registrerade och upptagna av privatpersoner och företag. Antingen finns det en webbplats kopplad till domänen eller så är den på ett eller annat sätt parkerad. Detta betyder att du behöver köpa domännamnet av den nuvarande innehavaren för att få nyttja det. Men det brukar alltid finnas alternativ. Beroende på din affärsidé eller nuvarande verksamhet så kan det vara så att se-domäner på 3-6 bokstäver ännu är lediga för registrering.

Jag har tillgång till domänverktyg som kan hitta registrerade domäner som är till salu eller som snart släpps fria på domänmarknaden. Men jag kan även hjälpa till under idéstadiet och ta fram en lista på oregistrerade domäner som tidigare varit registrerade. Hör av dig så hjälper jag dig med ett kort och bra domännamn som passar dig och din budget.