Hur du betalar för ett domännamn


Vid köp av ett domännamn som är listat på Kristoffer.se sker betalning innan transfern påbörjas. Val av betalningsmetod bestämmer du som köpare så länge det är en säker och välkänd metod såsom Swish, banköverföring, Payson eller Escrow.

Samtliga se-domäner som är listade till salu på Kristoffer.se har svenska webbhotellet Inleed som registrar om inget annat anges. Hur överlåtelsen går till tas via e-post när överenskommelse uppnåtts kring affären. Överlåtelseavgiften står jag som nuvarande innehavare för.

Om ett domännamn tas bort från domänlistan betyder det att domänen ej är till salu längre. Tillfälligt eller för alltid. Dubbelkolla även att domännamnet som du är intresserad av pekar mot Kristoffer.se genom att skriva in domänen i adressfältet i din webbläsare.

Domänerna på domänsajten Kristoffer.se innehavs privat så domänförsäljning sker således privat till både företag och privatpersoner.

Byte mot likvärdig domän kan vara av intresse. Berätta vad du har och låt oss diskutera eventuellt byte. Endast se-domännamn med tre bokstäver är av intresse. Jämför i min domänlista.